De Snuggle Puppy helpt angstige pups kalmeren.

Snuggle Puppy helpt uw angstige pup kalmeren

Een jonge pup vraagt veel aandacht en kan vaak maar moeilijk alleen gelaten worden. Meestal beginnen mensen met goede voornemens, en willen de pup in een bench in de huiskamer laten slapen. Maar na een aantal slapeloze nachten omdat de pup zit te piepen en janken, wordt de pup al gauw in bed genomen.

Het is voor de jonge pup een grote een overgang van een warm nest met moeder en andere pups, naar een stille lege onbekende ruimte. De pup snapt er niets van en zal steeds harder gaan piepen. Een goede voorbereiding op een jonge pup kan veel problemen in het begin voorkomen. En de Snuggle Puppy is daarbij een handig hulpmiddel.

 

Snuggle Troetelbeer hartebeertje met voelbare hartslagDe Snuggle Puppy kalmeert uw pup op 3 manieren:

De levensechte voelbare hartstag kalmeert de pupLevensechte hartslag

De Snuggle Puppy is een pluche knuffeldier voor puppies. In de buik van de Snuggle Puppy zit een opening, waar je een speciaal pulserend hartje kunt stoppen. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup. Het denkt “de andere pup is ook kalm, dus dan hoef ik ook niet angstig te zijn”.

Aangename warmte

Voor jonge pups wordt vaak aanbevolen om een warme kruik in de bench te leggen. Dan heeft de pup het gevoel dat hij tegen een broertje of zusje ligt. De SnugglePuppy wordt standaard geleverd met een heatpack dat 24 uur aangenaam warm blijft. Dit warmtezakje kun je bij het kloppende hartje in de buik van de Snuggle Puppy steken. Zo is de Snuggle Puppy nóg aantrekkelijker voor de pup om rustig op te liggen.

Geen medicatie nodig

De Snuggle Puppy kalmeert je dier op een natuurlijke manier. Je hebt geen medicijnen of kruiden nodig om je dier rustig te krijgen. De rustige hartslag doet al het werk!

Vertrouwde nestgeur

En als je het helemaal goed wilt voorbereiden, breng dan voor de verhuizing de SnugglePuppy bij de fokker en leg de knuffel in het nest. De Snuggle Puppy krijgt dan vanzelf de vertrouwde nestgeur, en dat zal later helpen bij de verhuizing naar jullie huis.

Snuggle Puppy Biscuit, kalmeert angstige hondenVeilig voor jonge pups

De Snuggle Puppy is helemaal ontworpen met uw pup in gedacht. De buik is lekker groot en plat, waardoor je pup er goed op kan liggen. De knuffel bevat geen oogjes of andere losse dingen die eraf getrokken kunnen worden. De knuffel is wasbaar (wel eerst even het hartje en warmtezakje eruit halen) en kan keer op keer gebruikt worden.
De warmtezakjes zijn ook veilig voor je pup. Er zit alleen ijzerpoeder, koolstof en zout in. Als het warmtezakje nat wordt, bijvoorbeeld door kwijl of urine, stopt de warmteafgifte.

Bij de SnugglePuppy zit ook een katoenen zakje. Daar kun je ongekookte rijst in doen. Dit zakje rijst kun je in de magnetron opwarmen, en zo krijg je ook een warmtezakje dat je keer op keer kunt hergebruiken.

Voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden

De Snuggle Puppy is voor €34,95 te koop in onze webshop. Er is keus uit veel verschillende kleuren en stijlen.

melk voor dieren footer

Contact:

We zijn telefonisch bereikbaar op 06-24525734
Of mail naar info@melkvoordieren.nl

We streven ernaar binnen enkele uren te antwoorden. Ook in het weekend.

Postadres:

Zuidhoek 205e
3082 PH Rotterdam
Nederland

Afhaaladres:

Maandag t/m vrijdag
tussen 14u en 22u

Schillingsstraat 7
2988 CT Ridderkerk
Nederland

Bankgegevens:

IBAN: NL50TRIO0212118447
BIC:TRIONL2U
KvK-nummer: 53273958
BTW-id: NL002013367B49