Wilt u weten wat anderen van ons vinden? Lees hier hun testimonials. Ook kunt u hier zelf uw ervaringen met Melk voor Dieren in het formulier aangeven.

Moederkonijn rex kreeg 9 jongen in verschillende stadia van ontwikkeling.

Ik weet dat konijnen hun zwangerschap kunnen uitstellen, maar dat ze er dan opeens allemaal tegelijk uitkomen was zeer verbazend. En wij maar denken dat ze al die tijd niet zwanger raakte... wel dus.

Daarvoor kreeg ze nochtans mooi een nestje van 4.

9 vond ze blijkbaar zelf een beetje te veel en hield het voor bekeken...

2 onderkoelde lichaampjes heb ik dan toch kunnen reanimeren en intussen zitten we aan dag 7! Met melk Foxvalley en een nog voorlopig gebrekkig (kitten) speentje
 
plaatsingsdatum: 20 April 2017
Geplaatst door: Nadine Van Imschoot
Zande, Belgie
Blij om te zien dat er mensen zijn zoals Angela, dat geeft weer hoop voor de mensheid. Super website met goede tips en hele goede persoonlijke service.Twee moederloze konijntjes geprobeerd te redden wat helaas niet is gelukt, maar aan Melk voor dieren heeft het zeker niet gelegen. Eentje met twee weken aan een longontsteking overleden en de andere na vijf weken, heel onverwachts (het ging super goed!)...Inmiddels weer een nieuw nestje aan het bijvoeren waarvan de moeder nog wel leeft maar niet genoeg melk heeft. Hopen dat het bij deze wel lukt!
 
plaatsingsdatum: 28 November 2016
Geplaatst door: Femke
Spijkenisse
Zowel bij de baby konijntjes als bij de kittens weer veel aan Angela gehad. De kittens hadden 2x groei - en drink terugslag en weigerden uit het flesje met de speen te drinken. Met de miracle nipple werkte het wel.
 
plaatsingsdatum: 06 September 2016
Geplaatst door: Doreen
Bussum
Voorvrolijkevarkensvriendjes fb pagina
Micacle nipples, wat een uitvinding!!!

Bij onze pas geboren kitten die nog wat voeding bij kunnen gebruiken werkt het super makkelijk.Mvg Roy

Pets Place

Berkel en Rodenrijs.
 
plaatsingsdatum: 01 September 2016
Geplaatst door: Roy Bloem
Berkel en Rodenrijs
Omdat een van de pups van onze Labradoodle Lola niet goed groeide heb ik advies gevraagd aan Angela. Super fijn dat je zo snel antwoord en met zulke praktische oplossingen komt. Uiteindelijk hoefde de pup amper bijgevoerd. Gewoon af en toe extra aanleggen op een plek waar mamma heel graag ligt (naast me op de bank ;-). Ik ben heel blij met je deskundige advies. Heel erg bedankt!
 
plaatsingsdatum: 31 Augustus 2016
Geplaatst door: Margo
Labradoodle eigenaar met een gelegenheids nestje, Amsterdam
Hallo Angela,


ik raad je altijd bij iedereen aan (o.a op forums waar ik lid van ben). Je bent altijd supersnel. Je geeft geweldig advies, helpt met oplossingen bedenken en je site staat vol met handige info.


Paar maanden geleden dankzij jouw spullen weer 3 jonge konijntjes uit een nestje er net doorheen kunnen helpen. Na een paar x bijvoeden ging het weer goed met ze. Fijn dat 'melk voor dieren' er is !


gr Doreen
 
plaatsingsdatum: 01 Augustus 2016
Geplaatst door: Doreen
Ik hou van dieren en heb ze graag om me heen (hondjes, katten, (huis)varken, hagedissen, dwergkwartels en konijnen)
fb:voor vrolijke varkensvriendjes
Bedankt om zo snel te reageren op al onze vragen. We zijn door je website en je antwoorden al veel wijzer geworden.
Je hebt ons al echt geholpen, dank daarvoor. Ik raad iedereen je website aan, indien ze problemen hebben met een kleintje.
 
plaatsingsdatum: 20 Mei 2016
Geplaatst door: Cindy
nestje konijntjes, België
eens hadden we een passend speentje nodig voor onze kaninchen teckelpupjes omdat mama geen melk genoeg had. Nadat we meerdere speentjes hadden geprobeerd kwam ik bij de mini miracle nipple. Helaas was die te klein en hebben we die voor de langere miracle nipple kunnen ruilen en die werkt perfect
 
plaatsingsdatum: 13 Mei 2016
Geplaatst door: Elly
Amsterdam
www.dutchdapples.nl
Op 4 april kwam ik als dierenarts voor een van de grootste uitdagingen van mijn carrière te staan. In de ochtend kreeg ik telefoon, Shana Help er is een wallaby uit de buidel gevallen en de mama wilt hem absoluut niet terug...in overleg met de vorige eigenaars probeerden we een oplossing te vinden, maar echt helemaal ons ding vonden we niet..dus na lang wikken en wegen besloten mijn man en ik om Skippy zelf groot te brengen. De eigenaars vonden het een geweldig idee en dus begonnen we eraan!!! Ons nieuwe Huisdiertje was heel welkom, kreeg een mooie couveuse en we gingen op zoek naar de juiste melk. De ORS en wombaroo gingen er vlot in en via jullie website vond ik direct al het nodige en de dag erna was het al bij mij geleverd. Super service, zeer hulpvaardig en super snelle bediening!! Waarvoor mijn ontzettende grote dank..onze Skippy woog 598 gram toen hij bij ons kwam, nu bijna 4 weken later al 739 gram :):) we gaan de goede weg op!!! Dank voor al je hulp :)


Groetjes Shana
 
plaatsingsdatum: 30 April 2016
Geplaatst door: Shana
Dierenarts, Meeuwen - België
www.dierenartspinxten.be
Met plezier wil ik je laten weten dat de overgebleven 4 konijntjes het prima doen. De ORS deed wonderen en sinds vrijdag krijgen ze de melk en ze worden steeds sterker. De kleinste woog woensdag nog 22 gram en nu 4 dagen later al 67 gr! Voor een Duitse hangoor nog steeds klein voor een konijn van 10 dagen oud, maar 'bikkeltje' komt er wel.

Nogmaals complimenten voor de uitstekende site, zeer goede en heldere informatie en levensreddend producten.
Zeer gewaardeerd!
 
plaatsingsdatum: 25 April 2016
Geplaatst door: Marjolein Eppens

<< Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 6


Voer een testimonial in
* dit veld is verplicht.
Uw naam:*
Emailadres:*
Over u:
Uw plaatsnaam:
Uw website:
Uw afbeelding:
De afbeelding mag niet groter zijn dan 500x500 px en 250 kb.
Lukt het niet om de afbeelding bij te voegen, dan mag u hem ook per email naar ons sturen.
code voor spamcontrole:
Voer de code hier in:*
Vul hieronder uw ervaringen in:*